Delfinari

Delfinari

DELFINARI

Si vols viure una experiència inoblidable vine a conèixer a la nostra família de dofins i gaudeix de les exhibicions que realitzem cada dia, en les quals aprendràs moltes coses i sens dubte sortiràs contagiat de l’afecte i respecte que els seus cuidadors demostren en tot moment cap a aquests enigmàtics animals!!!

Creieu que els dofins poden arribar a saltar fins a 6 metres d’alçada? Doncs Sí! No perdis l’oportunitat de veure com els nostres dofins de més de 200kg de pes arriben a assolir aquesta alçada tan fàcilment!!!

Sabies que la gestació pot durar fins a un any? I que gràcies a la rica llet materna els nadons agafen pes ràpidament? Vols comprovar-ho? Doncs vina a conèixer a la Mar, la nostra petita cria nascuda al juny del 2015!!! Per a nosaltres és un orgull poder presentar aquesta meravella a tots els nostres clients i poder dir que som pioners a nivell europeu en la reproducció del dofí mular, amb més de 12 naixements!!!

Exhibicions de dofins:12:30h i 16.00h

ACTIVITATS

Sens dubte, si ets un amant d’aquests meravellosos animals, no pots deixar passar l’oportunitat de conèixer als nostres Dofins d’una manera tan especial que t’assegurem que no podràs oblidar.

Els clients que visiten el parc, ens enorgulleixen quan ens diuen que el primer que senten  al veure’ns és el respecte i estima que tenim cap a tots els nostres animals, és per tot això que pensem que la millor manera de poder demostrar-ho i agrair-ho, és fer que vosaltres pugueu tenir la gran sort de sentir el mateix que els cuidadors sentim a l’estar al costat dels dofins.

Us oferim diferents activitats amb els dofins que us faran sortir del nostre parc amb el major dels somriures i amb unes ganes tremendes de tornar a visitar-nos el més aviat possible!!!

Aquestes activitats tenen tota la seva base en l’educació i conservació del dofí mular, ja que el nostre fonament és que el coneixement és bàsic i fonamental per al posterior respecte, tant dels animals com del mitjà en el qual viuen. Aprendràs moltíssimes coses sobre la seva biologia, anatomia i curiositats del seu dia a dia… Sabies que els dofins quan neixen tenen bigoti? I t’has preguntat alguna vegada com dormen? Doncs no ho dubtis més i vine a gaudir una experiència única al costat de tots nosaltres!!!

Per a informació sobre reserves i preus contacta amb nosaltres al tlf 93.765.48.02 o email: [email protected]

LLEONS MARINS

Quantes vegades t’has preguntat si aquests curiosos animals només mengen peix, si tenen pèl, si dormen en l’aigua o fora, si masteguen el peix o potser fins i tot  t’hagis preguntat si les seves aletes tenen os per dins? Sabies que són els únics mamífers que la llet amb la que alimenten a les seves cries no conté lactosa? Doncs t’anticipem que els nostres animals no només mengen peix, també suplementem les seves estudiades dietes amb calamars de primera qualitat, sí, ho has llegit bé, calamars! T’anem a explicar un secret, el calamar és per als nostres animals com les llaminadures per a nosaltres… els encanten! I aquí no acaba tot, a més de cinc espècies diferents de peix i dels calamars, els nostres animals també mengen una gelatina feta especialment per a aquests mamífers marins, que no conté ni sucre ni té sabor, elaborada a partir de col·làgen per assegurar la seva salut i benestar.

No t’ho pensis més i vine a conèixer a en Tao, el nostre mascle de més de 300kg de pes amb tan sols 11 anys d’edat i t’assegurem que et quedaràs amb la boca oberta quan ho vegis!

Però en Tao no està sol, té uns companys molt especials, uns preciosos lleons marins que estarán encantats de conèixer-te.

Així doncs, quan vinguis a veure les exhibicions de lleons marins que cada dia tenim la sort de realitzar al costat dels nostres animals, podràs preguntar-nos tot el que vulguis i veure-ho amb els teus propis ulls!

Exhibició de lleons marins: 12.00h

FOQUES VITULINAS

En la instal·lació situada just davant de la visió subaquàtica, en la qual podràs veure als dofins i lleons marins com si estiguessis dins de l’aigua, trobaràs a una parella de foca comuna o foca vitulina que et sorprendran amb el seu pelatge a taques de colors grisos i canyelles. Sabies que les femelles d’aquesta espècie viuen més que els mascles? Elles poden arribar als 35 anys, mentre que ells solen arribar als 25.

La caça de foques va ser una pràctica molt comuna en el passat, ara és generalment il·legal. El nostre repte és que en la teva visita no perdis el moment de conèixer a aquests sorprenents mamífers marins per ajudar a tots els animals en general que estiguin en perill per culpa de l’ésser humà i poder garantir un futur a totes les espècies del planeta.