Normativa general

Per a gaudir plenament del meravellós món dels parcs ASPRO en família o amb els amics, l’usuari haurà de complir les normes que s’acompanyen a continuació:

NORMES DE CARÀCTER GENERAL

Cada atracció o instal•lació està dissenyada per a un ús particular, per tant, s’haurà de complir la norma d’utilització de cadascuna i la resta d’indicacions distribuïdes pel centre, ja que a més de garantir la seguretat, estan dissenyades per a un major gaudi i higiene dins el recinte.

El pic-nic només es podrà practicar en les zones específicament habilitades per a això. Les tombones només poden ser utilitzades en els llocs apropiats per al seu ús i està prohibit el seu trasllat a altres zones.

La majoria d’ atraccions del parc tenen components mecànics i elèctrics, és per això que l’empresa es reserva el dret de tancament d’atraccions per manteniment; que estarà sempre comunicat per escrit a les taquilles. En el cas que una o vàries atraccions es trobessin fora d’ús, no es tindria dret a devolució ni total ni parcial de l’ import de l’ entrada.

El client no tindrà dret a cap mena de devolució de l’ import de l’ entrada un cop dintre de les instal•lacions del parc ni quan les condicions climatològiques provoquin la decisió de tancar les atraccions o el parc.
En cas de sinistre o averia greu o amenaça d’ explosiu o d’altre tipus, el director del parc podrà decidir el desallotjament del recinte per motius de seguretat. L’ usuari no podrà exigir la devolució de l’ import de la seva entrada ni cap altre concepte.

L’ empresa té el dret a canviar els preus, descomptes o dates/ horaris d’ obertura en qualsevol moment per motius propis o aliens al parc.

Per a l’ interès de la higiene i de la seguretat és necessari que els clients que utilitzen les atraccions aquàtiques es vesteixin només amb la roba de bany.

Menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

La Direcció del parc es reserva el dret d’admissió i podrà també, si la conducta d’ un o varis usuaris no és la correcta, procedir a la seva expulsió del recinte.

Online Tickets

Compra les teves entrades en línia ara mateix!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
En aquest moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C
Obrir xat
1
Marineland Catalunya
👋 Hola. Sóc Marine, l'assistent de suport de Marineland Catalunya.
En què et puc ajudar?