Coneix als dofins

VIU UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA AMB ELS NOSTRES DOFINS

Si ets un amant d’aquests meravellosos animals, no pots deixar passar l’oportunitat de conèixer els nostres dofins d’una manera tan especial que t’assegurem que mai no podràs oblidar.

Experiencias con delfines Marineland

Ens enorgulleix que els clients que visiten el parc ens diguin que la primera impressió que tenen en veure’ns és el respecte i estima que tenim cap a tots els animals. És per tot això que pensem que, la millor manera de poder demostrar-ho i agrair-ho, és que vosaltres pugueu sentir el mateix que els cuidadors sentim al costat dels dofins.

EN QUÈ CONSISTEIX?

T’oferim diferents experiències amb els dofins que et faran sortir del nostre parc amb el més gran dels somriures.

Experiencias con delfines Marineland

Aquestes experiències pretenen educar i fer entendre la importància de la conservació del dofí mular. Creiem que és imprescindible acumular coneixements sobre ell per tal de sentir autèntic respecte tant pels animals com pel medi en què viuen.

Hi aprendràs un munt de coses sobre la seva biologia, anatomia i curiositats del dia a dia. Estaràs en tot moment acompanyat i supervisat pels nostres biòlegs i educadors, que t’ajudaran responent totes les preguntes que tinguis sobre aquests animals fabulosos.

  Descarrega’t la fitxa sencera amb les diverses experiències que oferim, i sabràs tots els detalls per poder gaudir d’una experiència única

  *camps obligatoris

  Online Tickets

  Compra les teves entrades en línia ara mateix!

  Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
  En aquest moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C
  Abrir chat
  Marineland Catalunya