Treball

Si vols compartir la teva passió per l’oci amb un excel · lent equip humà, que busca sempre la qualitat en el servei al client, amant de la seva feina, la natura i l’aire lliure, ASPRO et dóna l’oportunitat de descobrir una experiència professional única, per arribar tan lluny com tu vulguis.

Els nostres parcs compten amb més de 3.500 treballadors en temporada alta que formen part d’un gran equip interdisciplinari de professionals especialitzats: biòlegs, veterinaris, entrenadors d’animals, socorristes, personal de restauració, manteniment, jardineria, botigues, administració, etc.

En ASPRO trobaràs una empresa multinacional sòlida, present a 8 països europeus, immersa en un gran procés d’expansió, on busquem els millors professionals i intentem que puguin créixer amb nosaltres.

Si estàs interessat a formar part d’Aspro, posa’t en contacte amb nosaltres enviant-nos el teu Currículum a la següent adreça: [email protected]

LA NOSTRA MISSIÓ:

Oferir diversió en uns centres segurs i respectuosos amb el medi natural, garantint un servei de qualitat, prestat per un equip motivat, perquè els nostres clients estiguin satisfets i tornin.

ELS NOSTRES VALORS:

Qualitat de servei
Honestedat
respecte
Orientació a resultats
Treball en equip
Desenvolupament personal

Online Tickets

Compra les teves entrades en línia ara mateix!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
En aquest moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C