Política de privacitat

Política de privacitat

Seguint els principis de licitud, lleialtat i transparència, posem a la seva disposició aquesta Política de Privacitat.

 

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Aspro Ocio, S.A.

CIF: A–79256871

DOMICILI SOCIAL: Ctra. Malgrat a Palafolls, s/n, Palafolls,  (Barcelona)

Email: [email protected]

Telèfon: 937654802

Dades del Delegat de Protecció de Dades (DPO):
GRUPO ADAPTALIA – LEGAL FORMATIVO S.L.
91 553 34 08
[email protected]
Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A ASPRO PARKS S.L. tractem la informació que vostè ens facilita amb la finalitat de gestionar la relació contractual que ens uneix, gestionar l’enviament de la informació que ens demani, facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i/o productes del seu interès i/o gestionar la seva candidatura.
Durant quant de temps conservarem les seves dades personals?

Les seves dades seran conservades el temps mínim necessari per a la correcta prestació del servei ofert, així com per a atendre les responsabilitats que se’n poguessin derivar i de qualsevol altra exigència legal.
Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades personals pot ser l’execució d’una relació contractual potencial i/o subscrita, l’interès legítim, l’habilitació legal i/o el consentiment de l’interessat mateix. Les dades que li sol·licitem són adequades, pertinents i estrictament necessàries, i en cap cas vostè està obligat a facilitar-les, però no fer-ho podria afectar la finalitat del servei o fins i tot impossibilitar-ne la prestació.
A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

ASPRO PARKS S.L. no comunicarà les seves dades a cap tercer sense informar-lo expressament a vostè del fet.
Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Els drets de protecció de dades de què gaudeixen els interessats són:

Els titulars de les dades personals obtingudes podran exercir els seus drets de protecció de dades personals dirigint una comunicació per escrit al domicili social d’ASPRO PARKS S.L. o al correu electrònic habilitat a aquest efecte, [email protected], incloent-hi en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o d’un altre document d’identificació equivalent.

A la pàgina web de l’autoritat de control nacional www.agpd.es
Puc retirar el meu consentiment?

Vostè té la possibilitat i el dret a retirar el seu consentiment per a qualsevol finalitat específica atorgada en el seu moment, sense que això afecti la licitud del tractament efectuat basat en el consentiment previ a la seva retirada.
On puc reclamar en cas que consideri que les meves dades no es tracten correctament?

Si algun interessat considera que les seves dades no són tractades correctament per ASPRO PARKS S.L. pot dirigir les seves reclamacions al correu [email protected] o a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, que dins del territori nacional és l’AEPD, a www.agpd.es
Seguretat i actualització de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que ASPRO PARKS S.L. ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Dites mesures pretenen evitar l’alteració, pèrdua, i/o tractaments o accessos no autoritzats a les dades, tal com exigeix la normativa, en el benentès que la seguretat absoluta no existeix.

És important, per tal que puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, que sempre que s’hi produeixi una modificació vostè ens n’informi.
Confidencialitat

ASPRO PARKS S.L. l’informa que les seves dades seran tractades amb el màxim zel i confidencialitat per tot el personal que intervingui en qualsevol de les fases del tractament. No cedirem ni comunicarem a cap tercer les seves dades, tret dels casos legalment previstos, o llevat que l’interessat ens hi hagi autoritzat expressament.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra Política de cookies | OK