Treball

Treball

Si vols compartir la teva passió per l’oci amb un excel · lent equip humà, que busca sempre la qualitat en el servei al client, amant de la seva feina, la natura i l’aire lliure, ASPRO et dóna l’oportunitat de descobrir una experiència professional única, per arribar tan lluny com tu vulguis.

Els nostres parcs compten amb més de 3.500 treballadors en temporada alta que formen part d’un gran equip interdisciplinari de professionals especialitzats: biòlegs, veterinaris, entrenadors d’animals, socorristes, personal de restauració, manteniment, jardineria, botigues, administració, etc.

En ASPRO trobaràs una empresa multinacional sòlida, present a 8 països europeus, immersa en un gran procés d’expansió, on busquem els millors professionals i intentem que puguin créixer amb nosaltres.

Si estàs interessat a formar part d’Aspro, posa’t en contacte amb nosaltres enviant-nos el teu Currículum a la següent adreça: [email protected]

LA NOSTRA MISSIÓ:

Oferir diversió en uns centres segurs i respectuosos amb el medi natural, garantint un servei de qualitat, prestat per un equip motivat, perquè els nostres clients estiguin satisfets i tornin.

ELS NOSTRES VALORS:

Qualitat de servei
Honestedat
respecte
Orientació a resultats
Treball en equip
Desenvolupament personal

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra Política de cookies | OK