Magic Falls

Magic Falls

Magic Falls

Aquest estiu gaudeix de Magic Falls, un descens per quatre grans tobogans amb corbes, canals i cascades d’aigua que no oblidaràs!

Alçada mínima: 1,20m

Descobreix-ho aquí https://youtu.be/wLAFmrimTGo

Adrenaline fun

BOOMERANG

BOOMERANG

Els més atrevits podran gaudir en un immens half pipe de 15 metres d’alçada pujats en un flotador. Una caiguda de vertigen que pot fer-se només o acompanyat, per compartir l’experiència de l’adrenalina!

Alçada mínima: 1,15m

SPEED BOATS

SPEED BOATS

La súper atracció on gaudiràs de la sensació de velocitat i adrenalina amb flotador. Aquesta increïble atracció compta amb dos tobogans paral·lels de 16 metres d’alçada, totalment recomanable per als amants de la velocitat. L’atracció preferida dels més atrevits.

Alçada mínima: 1,15m

BLACK HOLE

BLACK HOLE

Un tobogan fosc en forma de tub de 12 metres de longitud on la velocitat farà girar als més aventurers fins a arribar a l’aigua. Marineland Catalunya, a més, facilita els flotadors per a un descens de vertigen.

Alçada mínima: 1,15m

Kidzworld

CHILDREN PARADISE

CHILDREN PARADISE

Tres àrees perquè els més petits facin els seus somnis realitat. Un espai especialment dissenyat pels més petits. Tobogans, ponts penjant i atraccions per experimentar. Atraccions dissenyades amb total seguretat a més a més d’un gran equip de socorrisme que vigilen tots els moviments dels més petits.

Alçada máxima: 1,15m

Family Fun

TWISTER

TWISTER

Tobogan en espiral per iniciar-se en noves sensacions aquàtiques. Les seves corbes dissenyades per lliscar-se naturalment assegurant-te un viatges ple de sorpreses.

Alçada mínima: 1,15m

SUPERSLALOM

SUPERSLALOM

Gaudeix d’una carrera veloç amb girs i pendents que et deixessin sense alè que et farà repetir i repetir i repetir.

Alçada mínima: 1,15m

ANACONDA

ANACONDA

Endinsar-se en una enorme serp de 20 metres de longitud i sortir per la seva boca evitant la seva temuda mossegada. Tres espirals de velocitat, adrenalina, diversió i molta aigua!! Un gaudi per a grans i petits.

Alçada mínima: 1,15m

CRAZY RACE

CRAZY RACE

Per als amants de la velocitat, de la competició i pels quals volen saber si és més ràpid que els seus contrincants…aquesta és l’atracció!! 3 pistes de 40 metres amb un apassionant recorregut carregat de diversió i adrenalina. No hi ha emoció com la d’arribar el primer a la meta!

Alçada mínima: 1,15m

TORNADO

TORNADO

Un tub de més de 60 metres de longitud que desemboca en un espectacular embut de 12 metres de diàmetre on la velocitat centrífuga farà girar als més aventurers fins a arribar al hidrofrenat final. Una experiència irrepetible…sentir-se absorbits per la força de Tornado!

Alçada mínima: 1,15m

Chill out

Zones de poca profunditat pels més petits i de més profunditat per als millors nedadors. Nedar, refrescar-se, jugar amb l’aigua i després…relaxar-se, descansar i prendre el sol a les tranquil·les zones de gespa que envolten la piscina per sentir-se en plena naturalesa.