Educació

Educació

PROGRAMA EDUCATIU

PROGRAMA EDUCATIU

Com cada any, tornem amb moltes ganes d’ensenyar les nostres activitats pedagògiques al gran nombre d’escolars que any rere any visita el nostre centre.
Aquest any apostem per una oferta d’activitats renovada per fer la vostra visita el màxim de còmoda i didàctica.

Voleu venir a conèixer als membres de la nostra gran família d’animals de Marineland?
Voleu gaudir mentre apreneu coses excitants i curioses d’aquests animals?
Ho podeu fer al vostre ritme o amb l’ajuda dels nostres cuidadors. Estem segurs que trobareu la millor opció d’entre les quals us oferim a continuació segons el nivell educatiu que estigueu cursant!

Descàrrega aquí el Programa educatiu 2019

Guia del Docent

EDUCACIÓ INFANTIL/ PRIMÀRIA/SECUNDÀRIA

EDUCACIÓ INFANTIL/ PRIMÀRIA/SECUNDÀRIA

Especial Aus

En aquesta activitat coneixereu d´aprop la nostra familia de lloros i flamencs. Amb l’ajuda dels nostres cuidadors, amb anys d’experiència, aprendreu un munt de curiositats.
De ben segur arribareu a casa amb ple de coses per explicar!
Sabíeu que els lloros tenen el tacte a la llengua?
Preparats per entrar en el meravellós món de les aus?
Doncs endavant!

Especial Dofins

La nostra gran activitat estrella i la més esperada pels nostres escolars any rere any!

En aquesta activitat, els escolars aprendran grans coneixements sobre aquests meravellosos animals, els Dofins, la seva anatomia, què mengen, com es reprodueixen i moltíssimes coses més! Treballarem el temari molt  a prop d’un dels nostres Dofins i amb la seva inestimable ajuda, un dels seus cuidadors ens ensenyarà moltíssimes coses! Preparats per endinsar-vos en el meravellós món d’aquest mamífer marí?

Som-hi!

Recomanem aquesta activitat  especialment a grups que realitzin el seu projecte sobre els Dofins.

El Món Marí 

Benvinguts al món dels mamífers marins on podeu conèixer ben de prop els dofins,  els lleons marins i foques, com són, que mengen, on viuen, com es reprodueixen, etc. de la mà dels seus cuidadors.
Preparats per a conèixer- los?

 

Visita lliure

Escollint aquesta opció, podreu conèixer el nostre zoo marí de forma autònoma, tot fent una passejada per les diferents instal·lacions d’animals i estudiant-los amb l’ajuda dels nostres panells educatius.

Una manera còmoda i divertida per visitar-nos tot aprenent moltes curiositats sobre els nostres animals!

Totes les opcions inclouen l’entrada per passar tot el dia al zoo marí, les exhibicions d’aus exòtiques, lleons marins i dofins, l’entrada al parc aquàtic durant la temporada de bany.

També adaptem l’activitat al vostre projecte d’animals:  flamencs, lloros, etc. Consulteu al Departament d’Educació de Marineland sobre la nostra col·lecció zoològica

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra Política de cookies | OK