Educació

Educació

PROGRAMA EDUCATIU

PROGRAMA EDUCATIU

Com cada any, tornem amb moltes ganes d’ensenyar les nostres activitats pedagògiques al gran nombre d’escolars que any rere any visita el nostre centre.
Aquest any apostem per una oferta d’activitats renovada per fer la vostra visita el màxim de còmoda i didàctica.

Voleu venir a conèixer als membres de la nostra gran família d’animals de Marineland?
Voleu gaudir mentre apreneu coses excitants i curioses d’aquests animals?
Ho podeu fer al vostre ritme o amb l’ajuda dels nostres cuidadors. Estem segurs que trobareu la millor opció d’entre les quals us oferim a continuació segons el nivell educatiu que estigueu cursant!

EDUCACIÓ INFANTIL/ PRIMÀRIA/SECUNDÀRIA

EDUCACIÓ INFANTIL/ PRIMÀRIA/SECUNDÀRIA

Especial Dofins

La nostra gran activitat estrella i la més esperada pels nostres escolars any rere any!

En aquesta activitat, els escolars aprendran grans coneixements sobre aquests meravellosos animals, els Dofins, la seva anatomia, què mengen, com es reprodueixen i moltíssimes coses més! Treballarem el temari molt  a prop d’un dels nostres Dofins i amb la seva inestimable ajuda, un dels seus cuidadors ens ensenyarà moltíssimes coses! Preparats per endinsar-vos en el meravellós món d’aquest mamífer marí?

Som-hi!

Recomanem aquesta activitat  especialment a grups que realitzin el seu projecte sobre els Dofins.

El Món Marí 

Benvinguts al món dels mamífers marins on podeu conèixer ben de prop els dofins,  els lleons marins i foques, com són, que mengen, on viuen, com es reprodueixen, etc. de la mà dels seus cuidadors.
Preparats per a conèixer- los?

 

Visita lliure

Escollint aquesta opció, podreu conèixer el nostre zoo marí de forma autònoma, tot fent una passejada per les diferents instal·lacions d’animals i estudiant-los amb l’ajuda dels nostres panells educatius.

Una manera còmoda i divertida per visitar-nos tot aprenent moltes curiositats sobre els nostres animals!

Totes les opcions inclouen l’entrada per passar tot el dia al parc i veure les exhibicions de lleons marins i dofins, l’entrada al parc aquàtic durant la temporada de bany.