Neix a Marineland Catalunya un nou membre de la família de dofins

August 5, 2015

Es tracta d’una petita femella d’uns 15 quilos. És filla de dos mamífers del centre, el veterà Jordi, de 35 anys, i Montse que té 36. Per celebrar-ho Marineland Catalunya farà un concurs on els més petits podran triar el nom de la petita cria

Encara no té nom però ja és un dels membres més estimat de la família de Marineland Catalunya. La petita cria de dofí va néixer el passat 25 de juny en el delfinari del centre i pesa uns 15 quilos, després d’un embaràs d’un any.

És fruit de la relació entre Jordi, un autèntic veterà en Marineland Catalunya, ja que es troba al parc des de 1993 i Montse, de 36 anys d’edat, que viu al centre des de 2007.

“Estem encantats amb aquest nou naixement. La cria mama amb normalitat i passa el dia sencer amb Montse, la seva mare, encara que ja coneix a la resta de la família”, afirma Juan Salvador Silva, cuidador de Marineland Catalunya des de l’any 1989.

La petita cria ja coneix als altres tres dofins que formen part de la seva família, una femella i dos mascles. Cindy, Silver i Spat han acollit amb naturalitat l’arribada d’aquest nou membre de Marineland.

De moment, la petita continuarà mamant llet materna fins als setze mesos d’edat, quan començarà a ingerir també dieta sòlida constituïda per certs peixos com l’areng, verat i calamar.

Per celebrar aquesta gran notícia aquest mes d’Agost els més petits visitants de Marineland Catalunya triaran el nom entre els quatre favorits: Mar, Cel, Aigua i Ona