Aus Exòtiques

Aus Exòtiques

AUS EXÒTIQUES

Sabies que els lloros tenen una intel·ligència equiparable a la d’un nen de 4 anys?

Són sociables, curiosos i molt afectuosos.

Vine a veure la nostra exhibició i gaudeix del meravellós vol lliure dels Guacamais  amb la seva llarga cua i els seus increïbles colors. Veuràs la força del seu poderós bec i, al mateix temps sentiràs la delicadesa amb la qual són capaços d´usar-ho.

Sorprèn-te amb el divertit cant de la nostra Cucaburra, una de les majors espècies dins de la família del Blauet, i gaudeix de les acrobàcies que és capaç de fer del nostre Calau trompeter. Enlluerna’t amb el blanc plomatge de les nostres cacatues i la seva fantàstica cresta i la lleugeresa de les nostres Cotorretes  del sol. Coneixeràs a Blue, el nostre Tucà i a Kini el nostre Seriema corredor.

Si t’agraden les aus no et perdis l’oportunitat de conèixer a la nostra família d’aus tan simpàtica i xerraire, viu l’experiència en la  nostra “Jungle Adventure”

I no t’oblidis de conèixer a Junior, el nostre petit Eclectus nascut l’1 d’agost de 2015.

Shows d’aus exòtiques:  Temporada baixa 11:00h i 15.00h/ Temporada alta 11:00h i 15.30h

 

AUS DEL MÓN

Tots els dies veiem ocells .Uns diminuts i graciosos, altres enormes i sorprenents. Però… Què sabem sobre les aus?

El seu vol és un desafiament a les lleis de la gravetat, el seu plomatge un ventall de colors, els seus cants són delicioses simfonies, el seu origen constitueix un misteri i la seva vida… vine a Marineland i esbrina-ho tu mateix.

Fes un apassionant recorregut pel nostre aviari, trobaràs diferents aus del món!!

Et convidem a ser espectador privilegiat del comportament de les aus i la relació entre elles. Tu mateix podràs esbrinar que mengen les aus fixant-te solament en el seu bec i on viuen mirant la forma de les seves potes.

Descobreix l’impressionant bec d’un Calau trompeter, el simpàtic i colorit plomatge dels Turacs , gaudeix de les sorolloses oques de l’Índia i la gran varietat de faisans que pots trobar. Sense oblidar-nos dels Ibis sagrats, que segons explica la llegenda egípcia transportaven les ànimes dels faraons al paradís.

No et sorprenguis si durant el teu recorregut fas algun amic.

Tots som exploradors per naturalesa, vine a Marineland i esbrina-ho tu mateix!

No deixis que t’ho expliquin!

Feed time: Temporada alta 17.30h

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra Política de cookies | OK