Activitats

Activitats

Trobada amb dofins

Trobada amb dofins

Sens dubte, si ets un amant d’aquests meravellosos animals, no pots deixar passar l’oportunitat de conèixer als nostres Dofins d’una manera tan especial que t’assegurem que no podràs oblidar.
Els clients que visiten el parc, ens enorgulleixen quan ens diuen que el primer que senten  al veure’ns és el respecte i estima que tenim cap a tots els nostres animals, és per tot això que pensem que la millor manera de poder demostrar-ho i agrair-ho, és fer que vosaltres pugueu tenir la gran sort de sentir el mateix que els cuidadors sentim a l’estar al costat dels dofins.
Us oferim diferents activitats amb els dofins que us faran sortir del nostre parc amb el major dels somriures i amb unes ganes tremendes de tornar a visitar-nos el més aviat possible!!!
Aquestes activitats tenen tota la seva base en l’educació i conservació del dofí mular, ja que el nostre fonament és que el coneixement és bàsic i fonamental per al posterior respecte, tant dels animals com del mitjà en el qual viuen. Aprendràs moltíssimes coses sobre la seva biologia, anatomia i curiositats del seu dia a dia… Sabies que els dofins quan neixen tenen bigoti? I t’has preguntat alguna vegada com dormen? Doncs no ho dubtis més i vine a gaudir una experiència única al costat de tots nosaltres!!!

Per a informació i reserves contacta amb nosaltres al tlf 93.765.48.02 o email: [email protected]

Aniversaris

Aniversaris

Una celebració en gran, amb la companyia dels nostres monitors, en la qual podreu gaudir de les exhibicions d’Aus Exòtiques, Lleons Marins i Dofins !Per descomptat, sereu els protagonistes i per això…Tindreu un regal molt especial! I després de tantes emocions…A berenar, a bufar espelmes i …………………a gaudir amb tots els vostres amics! Feliç aniversari!

Dosier

Esdeveniments

Esdeveniments

Marineland disposa de diverses àrees i activitats per a esdeveniments exclusius i personalitzats. Oferim lloguer d’espais per a reunions, presentacions de productes, cursos de formació i activitats a l’aire lliure.
Podem combinar el teu esdeveniment amb les activitats del parc que prefereixis, exhibicions de dofins, lleons marins, aus parc aquàtic, i a més podràs conèixer als nostres entrenadors i cuidadors amb les activitats Marineland Experience.
Disposem de servei de catering perquè el teu esdeveniment sigui més complet

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar los productos o servicios ofrecidos en nuestra página web mediante el seguimiento y el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, entendemos que usted acepta su instalación y su uso. Puede cambiar la configuración de su navegador o, en su caso, obtener más información en nuestra Política de cookies | OK